Klimatsmart sotning

Nu lanserar vi på Attunda Sot och Vent AB den nya tidens klimatsmarta sotning. Det är en helt frivillig tjänst, som du kan boka istället för den ordinarie sotningen. För bara 1.090kr* tar vi med det gröna tänket. Läs mer här (pdf)

  • Vi kommer hem till dig i elbil, som vi laddar med grön el.
  • Sotningen sker i ett tillslutet system med effektiva, roterande borstar.
  • I samarbete med Vi-skogen planterar vi ett träd. Läs mer här (pdf).

*) I avgiften ingår sotning av 1 st eldstad. Tillkommande objekt: 449 kr inkl. moms.

BOKA GREEN SWEEP™ SOTNING - KLICKA HÄR
Boka

Boka ventilationsrengöring genom oss! För att må bra är det viktigt att inneluften är ren och att ventilationen fungerar ordentligt. Med våra experter får du effektiv hjälp att återställa husets ventilationsanläggning så nära dess nyskick som möjligt. I vårt totalpaket mäter vi upp, rengör och justerar luftflödena till en optimal nivå. Allt detta gör vi till ett fast pris 2 490 kr*. Läs mer här (pdf).

* Priset förutsätter att din fastighet är berättigad till ROT-avdrag. Om du är osäker, kontakta vårt team före beställning! Priset är inkl. moms.

Nyhet! Maskinsotning

Nu lanserar vi maskinsotning – vår nya metod för att få riktigt rent i din skorsten och eldstad. Med hjälp av roterande borstar tar vi bort sot och beläggningar. Maskinsotningen är en helt frivillig tjänst. Se även vårt infoblad här.

Till vårt bokningsformulär
Ventilationsservice

Trygghetspaketet är vår ventilationsservice för fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Med rätt inställda luftflöden, rena kanaler och underhållna filter får du en fastighet som andas rätt – som drar mindre energi och som besparar byggnaden från t ex fuktproblem.

Du får ett vakande öga på hela systemet, med det löpande underhållet inplanerat och klart. Enkelt och tidsbesparande, med en och samma kontaktperson hela vägen från service till OVK. Läs mer här (pdf).