Ventilation flerbostadshus

I flerbostadshus är ventilationssystemet otroligt viktigt, det vet inte minst de som jobbar med fastighetsförvaltning. Ett väl underhållet system är till gagn för de boende och skyddar själva byggnaden mot de problem som dåligt klimat kan orsaka.

Ventilationsrengöring och kontroll för flerbostadshus

Förutom att se till att huset har en hälsosam inomhusmiljö för boende så jämnar ett bra ventilationssystem också ut energiförbrukningen, vilket ger lägre elförbrukning. Försämrade luftflöden kan leda till en grogrund för mögelsvampar och orsaka fuktskador. Rengöring och kontroll av ventilationskanaler kan förhindra många problem. Hur ofta det behöver göras beror på varje fastighets speciella förutsättningar. Men det finns tumregler och standardrekommendationer såväl som lagkrav. Särskilt beträffande den obligatoriska ventilationskontrollen – OVK.

Attunda Sot och Vent AB – med fokus på återvinning och återställning

Det är dyrt med en helt ny ventilationsanläggning, det går inte att sticka under stol med. Vårt fokus är inte heller i första hand att sälja och installera nya anläggningar. I många fall går det att återställa en anläggning till nästan det skick den hade som sprillans ny. Vi har mångårig erfarenhet, tillgång till modern utrustning för rengöring och den allra senaste tekniken. Tack vare det kan vi utföra det här arbetet utan att kostnaderna skenar iväg. Kontakta oss helt kostnadsfritt för ett skräddarsytt förslag på hur vi kan hjälpa dig med ventilationen i dina fastigheter. Ofta är kostnaden mindre än de flesta tror för att skapa en bättre inomhusmiljö.Om du representerar en bostadsrättsförening kan du boka in Attunda Sot och Vent AB för ett besök på ert styrelsemöte. Det kostar ingenting och väl på plats kan vi berätta mer om ventilation i allmänhet och svara på frågor om hur ett samarbete med oss kan se ut. Vi skräddarsyr en plan som passar just er förening och era specifika förutsättningar.


Kontakta oss för offert ventilation bostadsrättsförening/flerbostadshus

Kontakta gärna vår kundtjänst på 08-594 420 55 på vardagar mellan 8-15 eller använd vårt kontaktformulär för att boka in ventilationsrengöring och kontroll av ventilation till din bostadsrättsförening eller flerbostadshus.    Supersotaren Emilie