Om oss – över 30 års erfarenhet inom sotning & ventilation

Attunda har en vision: ”Rätt luft – Alla dagar – Året om”.

Attunda Sot och Vent AB har varit verksamma sedan 1989. Företaget ingick tidigare i Åke Huss AB, som är sotningsentreprenör i Uppland. Med rötterna kvar, men med nytt namn, tar vi våra 30 år av erfarenhet i branschen och servar nu över 20 000 småhushåll med sotning, brandskyddskontroll och andra liknande tjänster.

Vi är ett team på 40 medarbetare, med kontor i Stockholm-Arlanda samt i Bergshamra, Norrtälje. Vi utför arbeten både inom privat och offentlig sektor i hela Stockholmsområdet, Roslagen och Mälardalen.

Nu finns vi även i Norrtälje

Sedan 1 april 2022 utför vi sotning i Norrtälje, efter att gått ihop med Norrteljesotarna AB. Utöver detta utför vi även jobb inom ventilation, brandskyddskontroll, besiktigning samt OVK i Norrtälje.

Kontakta oss för jobb i Norrtälje

info@attunda.com
0176-22 39 10

Bergshamravägen 40
761 11 Bergshamra

Höga krav på inomhusmiljö

Vi ställer höga krav på att luften inomhus är bra. Vi ser på inomhusmiljön med ett helhetsperspektiv för att du ska kunna anlita oss och bli nöjd med det jobb som utförs, att vi samtidigt hjälper dig att sänka energiförbrukningen och få ett bra inneklimat utan att vår miljö blir påverkad är ett stort plus.

Hållbarhet är viktigt för oss och därför strävar vi efter att arbeta med produkter och metoder som inte påverkar miljön negativt, samtidigt som vi utbildar oss för att lära oss nya tekniker. Vi glömmer dock inte bort vårt ursprung, att värna om traditioner och att ta vara på de gamla goda värden i bolaget är viktigt.

Varmt välkommen att prata ventilation och OVK med oss på Attunda Sot och Vent! Du kan med fördel vända dig till oss även när det gäller sotning, besiktning och brandskyddskontroll!

Supersotaren Emilie