Rätt luft hemma? Boka Attunda!

Ventilation villa och småhus

I småhus och villor glöms ventilationen ofta bort lite grann. Kanalerna tenderar att vara inbyggda och fläktarna till ventilationsanläggningen sitter ofta på vinden där de inte syns. Det vi inte ser faller lätt ur minnet. Även i mindre byggnader är ventilationen viktig för både hälsa och livskvalité så det är synd att den hamnar i skymundan i mindre hus.

Kanaler som helt eller till viss del är igensatta gör att huset inte får tillräckligt bra luftflöden. Det kan i sin tur leda till problematik kring sjukdomar som astma och allergier. Dålig luft gör också att vi sover sämre, vilket leder till att vi presterar sämre på dagen.

För att komma till rätta med det här och upptäcka eventuella fel eller problem kan du låta göra en ventilationskontroll. I vissa fastigheter krävs det att en sådan görs med jämna intervaller. I andra är det inte obligatoriskt; villor, radhus och fritidshus är undantagna. Du kan göra en kontroll ändå för att säkerställa anläggningens status och förhindra eventuella tråkiga överraskningar.


Boka vårt totalpaket för ventilationsrengöring i villa

Med vårt totalpaket för ventilationsrengöring i villa har vi gjort det enkelt för dig som villaägare. Boka vårt totalpaket idag så går vi igenom all ventilation i huset och rengör köksfläkt, imkanaler och kontrollerar luftfödet. Självklart får du ett protokoll efter utfört arbete.

Boka Totalpaketet för ventilationsrengöring i villa här


Teckna regelbunden ventilationsrengöring av oss!

Du kan avtala med oss på Attunda Sot och Vent så att vi återkommer enligt en överenskommen intervall. Vi har både erfarenhet och branschkunskap som gör att vi kan lägga upp ett anpassat program för just din fastighet och dess behov. Då kan vi ta hand om rengöring och byten av filter, med mera. Vi kan dessutom ombesörja ett övergripande brandskydd. Där undersöker och rengör vi bland annat spisfläkten och dess imkanal.

Hör gärna av dig eller fyll i kontaktformuläret här till höger så svarar vi på dina frågor och hjälper dig vidare!

Supersotaren Emilie