Boka tjänster inom sotning och ventilation

Behöver du boka om din tid för sotning och brandskyddskontroll? Logga in med den ombokningskod
som du hittar på aviseringsbrevet. Klicka här.

Beställ ventilationsrengöring för villa genom oss!

För att må bra är det viktigt att inneluften är ren och att ventilationen fungerar ordentligt. Med våra experter får du effektiv hjälp att återställa husets ventilationsanläggning så nära dess nyskick som möjligt. I vårt totalpaket mäter vi upp, rengör och justerar luftflödena till en optimal nivå.
Läs mer i vårt infoblad. Klicka här

Ventilation för BRF
och förvaltning

Representerar du en bostadsrättsförening eller jobbar du med fastighetsförvaltning? Genom oss får du hjälp hela vägen från ventilationsrengöring till OVK – och därtill en rad andra tjänster kopplade till inomhusmiljö, komfort och driftsekonomi. Fyll i din fråga i vårt kontaktformulär så hjälper vi dig med åtgärdsförslag och offert!

Hjälp med eldstad
och skorsten?

Med oss på Attunda Sot & Vent har du en trygg partner när det gäller att se till helheten i din eldstad och skorsten. I vår bokningsportal kan du beställa eldstadsbesiktning, rensning och åtgärder kring kajbon eller få råd och anvisningar inför installation av eldstad. Övergripande information kan du också få i vår faktabank som du hittar i menyn under ”Tips och råd”.

Radonmätning – för villa,
arbetsplats och flerbostadshus

Är du osäker på radonnivåerna i ditt hus? Vi kan hjälpa dig hela vägen från mätning och dokumentation till eventuella åtgärder. Beställ radonpuckar för långtidsmätning i din fastighet i Järfälla, Sigtuna, Sollentuna, Upplands Väsby, Upplands-Bro eller Norrtälje. Genom oss kan du också boka korttidsmätning, för en första indikation om läget. Läs mer på vår infosida nedan.

Boka klimatkontroll för inomhusmiljön

Du som arbetar med fastighetsförvaltning känner redan till alla de krav som samhället ställer på inomhusklimatet i t ex kontor, offentliga miljöer och flerbostadshus. Men vad gör man när allt till synes fungerar som det ska – och det ändå upplevs vara brister i inomhusklimatet? Med vår klimatkontroll “Dokumenterad Inomhusklimat” får du grepp om många viktiga faktorer som samverkar för upplevelsen av inomhusmiljön.

Supersotaren Emilie