Dokumenterat Inomhusklimat
– utförlig information & exakta svar om inomhusklimatet!

Attunda Sot & Vent´s klimatkontroll är en ovärderlig resurs för alla fastighetsförvaltare. Med ett ”Dokumenterat Inomhusklimat” så kan vi säkerställa att du får konkreta svar och verifierade fakta om den aktuella byggnadens verkliga temperatur- och luftförhållanden.

Om du arbetar inom fastighetsförvaltning i Stockholm, Järfälla, Sigtuna, Sollentuna, Upplands Väsby, Upplands-Bro eller Norrtälje bör du kontakta oss när du behöver analysera inomhusklimatet på kontor, flerbostadshus och offentliga byggnader.

Vi är sanna experter inom OVK och ventilationsrengöring och kan även hjälpa dig att ta fram konkreta fakta gällande dolda faktorer som påverkar inomhusklimatet. Förmodligen så vet du redan alla de krav som samhället ställer på inomhusklimatet i exempelvis flerbostadshus, kontor och i offentliga byggnader.

Men vilka åtgärder bör egentligen vidtas när allt verkar fungera som det ska?

Attundas klimatkontroll ger dig exakta svar. Mätning och utredning fr. 7 000 kr (exkl. moms)*

Med vår förmånliga tjänst ”Dokumenterat Inomhusklimat” så har du ett högeffektivt hjälpmedel efter inkomna klagomål. Däremot så kan mätningen beställas när som helst om du behöver få konkreta svar om byggnadens verkliga inomhusklimat. Vi använder oss av avancerad teknik för att mäta fastighetens temperatur och luftfuktighet.

Vi analyserar även drag och olika strålningsfaktorer från golvet, taket och fönsterna, m.m. Slutligen så sammanställer vi all data i ett utförligt protokoll där man får en tydlig översikt och vilka åtgärder som behöver utföras. Klimatkontrollen bygger på miljöstandarden R1 vilket har sammanställts och utvecklats baserat på myndigheternas regler och riktlinjer.

Komplettera din beställning och få mer värde för dina pengar

I vårt grundpaket ingår en mätning av ett utrymme under en dag. Utifall byggnaden har flertalet rum som behöver mätas för temperatur- och luftförhållanden är det kostnadseffektivt att mäta samtliga rum när vi ändå är på plats. Fråga gärna oss om vi kan sammanställa ett kostnadsfritt offerförslag.

Som ett extra tillägg till grundpaketet kan du även lägga till en korttidsmätning av radon. Vi använder oss av Spirit vilket är ett elektroniskt mätinstrument som utför en högkvalitativ mätning av radonhalterna på endast 48 timmar.

Därefter får du resultaten från mätningen sammanställda i en utförlig dokumentation. Denna direktmätning ger en snabb indikation utifall en långtidsmätning med radonpuckar är nödvändig. Långtidsmätningar för radon bör utföras under eldningssäsongen i perioden 1 Oktober – 30 april.

Radon på arbetsplatsen?

Enligt strålskyddslagen är samtliga arbetsgivare ansvariga för att radonhalten på arbetsplatsen ej överskrids. Utifall gränsvärdena överskrids ska åtgärder vidtas. Kontakta gärna oss på Attunda Sot & Vent om du är osäker på radonhalterna i dina företagslokaler. Vi kan snabbt skicka ut våra experter för att utföra en radonmätning och därefter vidta eventuella åtgärder. Vill du utföra en mätning och dokumentation av inomhusklimatet?

*) Angivet prisexempel är exklusive moms och baseras på mätning av ett specifikt utrymme (t ex vardagsrum i lägenhet) vid ett och samma tillfälle. För fler mätobjekt i fastigheten, begär separat offert.

Vill du utföra en mätning och dokumentation av inomhusklimatet?
Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Boka mätning eller utredning här!

    *) Angivna priser gäller exklusive moms.

    ÄR DU INTRESSERAD AV VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER?

    Hos oss har du möjligheten att beställa flertalet andra tjänster som exempelvis OVK och ventilationsrengöring. Om du vill komplettera vårt grundpaket Dokumenterat Inomhusklimat ytterligare, eller boka in en annan tjänst från oss, varmt välkommen att kontakta våra ventilationsexperter på 08-594 420 55

    Supersotaren Emilie